Er is hoop: Dan gaan de kappers mogelijk weer open Royalty
Royalty

Er is hoop: Dan gaan de kappers mogelijk weer open

Er is hoop: Dan gaan de kappers mogelijk weer open

De kappers en andere niet-medische contactberoepen mogen wellicht vroeger de deuren openen dan de horeca. Er is zelfs al sprake van 26 april.

Woensdag komt het Overlegcomité opnieuw bij elkaar. Daar zal de heropening van de scholen hoog op de agenda staan. Over de niet-medische contactberoepen wordt volgens Het Nieuwsblad mogelijk nog geen beslissing genomen.

“Het zal vooral over onderwijs en reizen gaan”, klinkt het bij iemand van het Overlegcomité in de krant. “Ik sluit niet uit dat de andere hete hangijzers pas op een later overlegcomité behandeld worden, in de week voor 26 april.”

Horeca

De horeca zal op 1 mei niet kunnen heropenen. Wat eventueel wel een mogelijkheid is, is dat de terrassen sneller opengaan. Al is Horeca Vlaanderen daar niet voor te vinden omdat zaken dan met slechts een beperkte capaciteit kunnen werken. Bovendien zijn er ook cafés die geen terras hebben.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws