Groot nieuws over liefdesleven van prinses Elisabeth: "Aan het experimenteren" Royalty
Royalty

Groot nieuws over liefdesleven van prinses Elisabeth: "Aan het experimenteren"

Groot nieuws over liefdesleven van prinses Elisabeth: "Aan het experimenteren"

Dinsdag mag prinses Elisabeth 21 jaar kaarsjes uitblazen. Haar mooiste cadeau krijgt ze vast en zeker van royalty-expert Jo De Poorter. Hij schreef een boek over onze kroonprinses: ‘Wij, Elisabeth’. Daarin geeft hij meer prijs over Elisabeths liefdesleven.

Een leven als kroonprinses is vast niet altijd evident. Waar je ook gaat of staat, iedereen weet alles over je. Daarom vrezen velen dat prinses Elisabeth helemaal niet van haar jeugd kan genieten. Maar dat betwijfelt Jo De Poorter. “Het lijkt er misschien op dat de prinses het leven van een ‘moeder-overste' leidt, maar in realiteit zal dat niet het geval zijn”, verklapt hij in zijn boek.

Als 21-jarige is het natuurlijk niet meer dan normaal dat ze het terrein van de liefde wil verkennen. “Uiteraard zal zij ook ‘experimenteren’ of ‘jeugdzonden’ begaan, maar de marge is heel klein”, legt de royaltywatcher uit. Daarom houdt het koningshuis de lippen waarschijnlijk stevig op elkaar over Elisabths romances.

“Elisabeth weet dat, zodra ze met iemand naar buiten komt, het alleen maar problemen kan opleveren als die persoon niet de juiste zou blijken”, denkt Jo De Poorter. Ze neemt dan ook uitgebreid de tijd om haar toekomstige uit te zoeken. En dat juicht de royaltydeskundige alleen maar toe. “Net zoals met haar plichten gaat ze daar dus ook heel wijselijk mee om”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws