Herman Brusselmans (62) heeft schitterend nieuws voor zijn vriendin Lena (28): “Ik kijk er echt naar uit” Royalty
Royalty

Herman Brusselmans (62) heeft schitterend nieuws voor zijn vriendin Lena (28): “Ik kijk er echt naar uit”

Herman Brusselmans (62) heeft schitterend nieuws voor zijn vriendin Lena (28): “Ik kijk er echt naar uit”

Zaterdagochtend was schrijver Herman Brusselmans (62) te gast bij Evi Hanssen op radiozender Joe. In ‘Het Heilig Huis van Hanssen’ ging het onder meer over Hermans kinderwens.

"Het is een moeilijke kwestie. Mijn vriendin is 28 en ik 62. Een vrouw van 28 die denkt aan kinderen”, aldus de schrijver. “Mijn eerste vrouw Gerda raakte gewoon niet zwanger, en Tanja (Demetsenaere, Hermans tweede vrouw, nvdr.) heeft vanaf dag één gezegd dat ze geen kinderen wilde."

Momenteel zit Herman in de fase van ‘we zullen wel zien’, zegt hij. De deur voor kinderen staat dus in ieder geval op een kier. “Ik denk wel dat ik een goede papa zou zijn die veel tijd doorbrengt met zijn kinderen. Ik hoef niet meer dagelijks iets te doen, hé."

Lamzak

“Ik zie mezelf ook ’s nachts opstaan”, vertelt Herman, “Ik heb al gezegd dat ik een lamzak ben maar daarin zou ik geen lamzak zijn. Voor een wezen van wie ik houd, heb ik heel veel over. Ik denk wel dat ik blij zou zijn."

“Ik kijk er wel naar uit, maar het kind gaat wel een oude vader hebben. Het gaat zijn vader niet hebben tot hij dertig is. Mijn bottom line is altijd: er zijn niet zoveel mensen in je leven die je graag ziet, en dan moet je goed zijn voor die mensen”, zegt Herman.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws