Journaliste klapt uit de biecht over prins Laurent: "Zo is hij echt"

prinslaurentPLATTELANDSTV
Prins Laurent gaf een zeldzaam interview aan PlattelandsTV. Presentatrice Amaryllis Temmerman kreeg de kans om hem te interviewen.
"Het is toch iemand die wereldvreemder is dan iemand anders", wikt Temmerman haar woorden nog bij HLN. "Het is zo precies dat die een beetje in zijn eigen wereld zit. Het is moeilijk om daar door te prikken. Terwijl ik dat bij andere praatgasten wel heel gemakkelijk heb."

IJs breken

"Ik kan altijd makkelijk het ijs breken en mensen voelen zich altijd heel erg op hun gemak", vervolgt Temmerman. "Dat was bij hem ook zo, maar toch voel je nog altijd een klein beetje die afstandelijkheid van 'je gaat hier toch niets vragen waar ik niet op mag antwoorden, hé?' Die man heeft natuurlijk al veel over z'n hoofd gehad."
Prins Laurent gaf zowaar ook stijladvies aan zijn communicatieverantwoordelijke, zo verklapt Temmerman. "Een heel knappe vrouw overigens", zegt ze.

Haar in staartje

"Haar haar was eerst los tijdens het voorgesprek. We hadden op voorhand nog een koffietje gedronken. Hij zei tegen haar: 'Zou je je haar niet in een staartje doen, want dan komt je gezicht veel mooier tot uiting'. En ze heeft dat gedaan."

Het interview