Koning Albert (89) moet langer in het ziekenhuis blijven: dit is er aan de hand Royalty
Royalty

Koning Albert (89) moet langer in het ziekenhuis blijven: dit is er aan de hand

Koning Albert (89) moet langer in het ziekenhuis blijven: dit is er aan de hand

Vorige week was het even schrikken toen koning Albert in allerijl naar het ziekenhuis werd gebracht. De vorst vertoonde uitdrogingsverschijnselen en moest meteen onderzocht worden. Normaal mocht hij het ziekenhuis begin deze week verlaten, maar helaas kreeg Albert nu slecht nieuws te horen.

Koning Albert ligt nu al bijna een week in het ziekenhuis. Daar werd hij vorige dinsdag uit voorzorg opgenomen nadat hij onwel geworden was. Later bleek dat de vorst volledig uitgedroogd was. Zijn spoedopname zorgde even voor grote ongerustheid bij de koninklijke familie, maar ze werden al snel gesust. Maar hoewel Albert het intussen goed maakt, moet hij toch langer dan voorzien in het ziekenhuis blijven.

Voor de zoveelste keer werd zijn verblijf verlengd, weet Het Laatste Nieuws. Waar hij normaal afgelopen donderdag al naar huis mocht, werd het al snel “begin deze week”. Nu meldt de krant dat het voor “later deze week” zal zijn. De artsen willen gezien zijn leeftijd geen risico nemen en Albert nog wat langer ter observatie in het ziekenhuis houden. Zo kan hij er met de nodige goede zorgen om zich heen herstellen. Volgens het paleis is er absoluut geen reden tot bezorgdheid.

Mantelzorg

Gelukkig kan koning Albert op de steun van zijn familie rekenen. Koningin Paola is al de hele tijd bij hem in het ziekenhuis. Zonen Laurent en Filip gingen geregeld op bezoek. Helaas werd nu ook het ziekenbezoek op doktersadvies beperkt, zodat Albert de nodige rust kan krijgen. Ook Astrid reisde speciaal voor hem terug af naar ons land. De prinses werpt zich volgens Het Laatste Nieuws bovendien op als officieuze mantelzorger voor haar vader.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws