Koningin Máxima emotioneel na slecht nieuws over dochter Amalia: "Heel moeilijk" Royalty
Royalty

Koningin Máxima emotioneel na slecht nieuws over dochter Amalia: "Heel moeilijk"

Koningin Máxima emotioneel na slecht nieuws over dochter Amalia: "Heel moeilijk"

Nederlanders blijven zich zorgen maken over de veiligheid van prinses Amalia. Ook haar moeder heeft het er erg moeilijk mee. Máxima vertelt daar nu meer over.

De Nederlandse kroonprinses wordt ondertussen al 2 maanden lang zwaar beveiligd. Er lekte namelijk informatie uit over de 'mocromaffia' die een aanslag wil plegen op haar of haar wil ontvoeren. Daardoor werden de veiligheidsmaatregelen opgeschroefd en sindsdien woont Amalia ook terug thuis bij haar ouders.

Zo moest ze onder meer haar studentenhuis in Amsterdam verlaten en kan ze niet gewoon naar buiten. Het moederhart van haar moeder, koningin Máxima, krijgt het zwaar te verduren. “Heel frustrerend en niet eenvoudig”, is de mening van de koningin over de situatie. “Ik vind haar heel dapper”, bekent ze.

De koningin heeft veel respect voor haar dochter, want ze gaat heel goed om met de situatie. Toch wordt Máxima er emotioneel van. “Het is niet leuk om je kind niet blij te zien”, moet ze toegeven. “Ze mag wel universiteit doen, maar dat is het op dit moment. Misschien kan ze nu heel goeie cijfers halen”, grapt de koningin nog.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws