Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' doet make-up af en toont grote onzekerheid Royalty
Royalty

Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' doet make-up af en toont grote onzekerheid

Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' doet make-up af en toont grote onzekerheid

Laura Lieckens is erg eerlijk op sociale media, want ze plaatst een selfie waarop ze een grote onzekerheid laat zien. De 'Blind Getrouwd'-ster heeft ook meteen een mooie boodschap voor al haar volgers.

Laura Lieckens kennen we nog van ‘Blind Getrouwd’. Ze stapte toen in het huwelijksbootje met Sonny, maar al snel bleek het toch niet te werken tussen de twee. Toch heeft ze in het programma altijd iets verborgen. “Ik wilde geen focus leggen op mijn uiterlijk. Mocht ik het opnieuw mogen doen, zou ik het wel tonen”, zei ze eerder al.

Laura heeft namelijk een wijnvlek in haar gezicht en die toont ze nu met trots op haar Instagramverhaal. Ze post een selfie waarop ze geen make-up draagt en deelt ook meteen een pakkende boodschap. “Als iedereen af en toe de echte hij of zij laat zien, zou de social media-wereld er zoveel mooier uitzien”, schrijft ze erbij.

Over de jaren heen heeft Laura de wijnvlek leren te accepteren. “Het is mijn imperfectie die mij uniek maakt”, zegt ze. “Wel 50 keer heb ik een pijnlijke laserbehandeling ondergaan. Maar ze helemaal wegdoen, nee, het is Laura”, besluit ze.

Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' doet make-up af en toont grote onzekerheid

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws