Lopen de Belgische zomerfestivals gevaar? Marc Van Ranst: “Leef nu de maatregelen strikt na, zodat we in de zomer kunnen feesten” Royalty
Royalty

Lopen de Belgische zomerfestivals gevaar? Marc Van Ranst: “Leef nu de maatregelen strikt na, zodat we in de zomer kunnen feesten”

Lopen de Belgische zomerfestivals gevaar? Marc Van Ranst: “Leef nu de maatregelen strikt na, zodat we in de zomer kunnen feesten”

Het Britse festival Glastonbury wordt dit jaar afgelast. Volgens de organisatoren is dit de enige juiste optie nu het coronavirus wereldwijd huishoudt.

In België gaan de festivals vooralsnog door. Aangezien Werchter Boutique, TW Classic en Graspop Metal Meeting vóór Glastonbury plaatsvinden, doemt een erg belangrijke vraag op: is dat wel een goed idee?

“Het is te vroeg om daarover te speculeren”, zegt viroloog Marc Van Ranst in Gazet van Antwerpen. “Daarom vind ik de campagne Save the Summer, die verschillende organisatoren steunen, zo belangrijk: leef nu de maatregelen strikt na, zodat we in de zomer kunnen feesten."

Rammstein

Begin juni komen de Duitse rockers van Rammstein naar Oostende. Dit gaat tot nader order door. "We monitoren de situatie uiteraard van nabij, want de veiligheid van onze medewerkers en bezoekers is onze absolute prioriteit", klinkt het bij de organisatie.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws