Maggie De Block: “Het virus is nog lang niet moe, ook als het beter gaat zullen we niet meteen moeten beginnen knuffelen” Royalty
Royalty

Maggie De Block: “Het virus is nog lang niet moe, ook als het beter gaat zullen we niet meteen moeten beginnen knuffelen”

Maggie De Block: “Het virus is nog lang niet moe, ook als het beter gaat zullen we niet meteen moeten beginnen knuffelen”

Minister van Volksgezondheid Maggie De Block benadrukte in ‘De Ochtend’ op Radio 1 dat het zeer belangrijk is om de maatregelen tegen corona te blijven naleven. “Anders gaan we geen resultaten zien”, aldus De Block.

De maatregelen werden vrijdag met twee weken verlengd. Volgens De Block geeft een maand verlenging geen perspectief voor de mensen. “Ze moeten vooral weten dat het toch zo belangrijk is om die maatregelen op te volgen. Zo alleen kunnen wij allemaal samen het virus verslaan."

“Ik denk dat iedereen wel bewust is dat het virus niet zomaar zal weggaan”, vervolgt De Block. “We zien ook dagelijks nieuwe gevallen in heel de wereld, dus dat virus is nog helemaal niet moe. Zelfs als het beter gaat zullen we elkaar toch nog niet direct moeten beginnen knuffelen op straat of waar dan ook."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws