Meghan Markle openhartig over zelfmoordgedachten: "Ik kreeg géén hulp" Royalty
Royalty

Meghan Markle openhartig over zelfmoordgedachten: "Ik kreeg géén hulp"

Meghan Markle openhartig over zelfmoordgedachten: "Ik kreeg géén hulp"

Meghan Markle heeft het bijzonder moeilijk gehad de laatste jaren. In het tweede deel van de Netflix-docu ‘Harry & Meghan’ praat ze openlijk over haar zelfmoordgedachten en ze haalt opnieuw stevig uit naar de koninklijke familie.

Deze week is het tweede deel van de spraakmakende docureeks ‘Harry & Meghan’ uitgekomen op Netflix. Daarin vertellen prins Harry en Meghan Markle meer over de ‘Megxit’, maar ook over de duistere gedachten van Meghan. Zo geeft ze toe dat ze zich erg depressief voelde en ze vreesde dat ze zichzelf iets aan zou doen.

Bovendien onthult ze dat dat ze zich in de steek voelde gelaten door de Britse royals. “Ik wilde ergens heen om hulp te krijgen, maar het mocht niet”, bekent Meghan. Volgens haar zou de familie haar niet geholpen hebben omdat ze bang waren voor imagoschade. Ook prins Harry vertelt dat zijn familie wel wist hoe serieus de situatie van Meghan was, maar toch niet ingreep.

Hij onthult dat zijn familie vond dat Meghan haar problemen zelf maar moest oplossen. “Ze dachten: ‘Iedereen kan ermee omgaan, waarom zij niet?”, zegt Harry. Daarnaast heeft hij ook spijt hoe hij met de problemen van Meghan omging. “Als ik erop terugkijk hoe ik toen deed, word ik er kwaad van en schaam ik me”, besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws