Na verhoogde veiligheidsmaatregelen opnieuw zware tegenslag voor prinses Amalia Royalty
Royalty

Na verhoogde veiligheidsmaatregelen opnieuw zware tegenslag voor prinses Amalia

Na verhoogde veiligheidsmaatregelen opnieuw zware tegenslag voor prinses Amalia

Prinses Amalia woont nog steeds thuis bij haar ouders nadat uitlekte dat de mocromaffia het op haar heeft gemunt. De kroonprinses krijgt nu nog meer slecht nieuws te horen.

Ondertussen is het al enkele weken geleden dat het nieuws bekend werd gemaakt dat prinses Amalia een mogelijk doelwit zou zijn van de mocromaffia. Zo zou er gesproken worden over een ontvoering of aanslag, waardoor de beveilingsmaatregelen al snel werden opgeschroefd.

Daardoor moest de Nederlandse kroonprinses, die juist in Amsterdam woonde om te studeren, terug naar huis komen om in het paleis te wonen en daar zit ze nu nog steeds. Eerst werd gedacht dat ze nu al wel terug naar buiten zou mogen, maar nu gaan er geruchten de ronde dat ze misschien nog wel veel langer binnen moet blijven.

Dat is opnieuw een harde klap voor Amalia, want dat zou betekenen dat ze haar 19de verjaardag alleen zal moeten vieren. Ze mag niemand uitnodigen om haar te komen bezoeken en haar familie is dan niet thuis. Alexia zit nog steeds in Wales en de rest van de familie zal aanwezig zijn bij de Prins Claus Impact Awards.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws