Nazomer blijft niet duren: Vanaf dan gaat het weer regenen Royalty
Royalty

Nazomer blijft niet duren: Vanaf dan gaat het weer regenen

Nazomer blijft niet duren: Vanaf dan gaat het weer regenen

Aan alle mooie liedjes komt een eind, ook aan deze nazomer. Vanaf het tweede deel van de week gaat het helaas regenen.

Vandaag, dinsdag en woensdag krijgen we veel zon, met temperaturen tot 27 graden op woensdag. Vanaf donderdag komt een einde aan die droge periode.

Donderdag begint de dag droog met brede opklaringen, weet het KMI. In de loop van de dag wordt het geleidelijk wisselend bewolkt en kunnen er zich regen- of onweersbuien ontwikkelen.

De temperaturen stijgen lokaal mogelijk nog tot 26 graden. De wind waait zwak tot matig uit zuidoostelijke richtingen en draait geleidelijk tussen zuid en zuidwest.

Vrijdagvoormiddag is er in het zuidoosten van het land eerst veel bewolking met perioden van regen of buien. Elders is het zo goed als droog met soms wat zon. In de loop van de dag wordt het overal wisselend bewolkt met enkele buien die kunnen gepaard gaan met onweer.

De kans daarop lijkt het grootst in het noordwesten van het land. De maxima liggen tussen 19 en 24 graden bij een zwakke tot matige wind uit zuid tot zuidwest.

Zaterdag wordt het wisselend bewolkt met hier en daar nog een bui die nog altijd kan gepaard gaan met onweer. De temperaturen stijgen tot 23 à 24 graden bij een zwakke tot matige zuidelijke of zuidwestelijke wind.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws