Nieuw boek maakt Meghan Markle met de grond gelijk: "Terroriserend gedrag" Royalty
Royalty

Nieuw boek maakt Meghan Markle met de grond gelijk: "Terroriserend gedrag"

Nieuw boek maakt Meghan Markle met de grond gelijk: "Terroriserend gedrag"

'Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown'. Zo heet het nieuwe boek van de Britse royalty-journalist Valentine Low. Daarin geeft hij een kijkje achter de schermen bij het Britse koningshuis en Meghan Markle blijft op zijn zachtst gezegd niet gespaard.

Enkele fragmenten van het boek werden al gepubliceerd in 'The Times'. De Hertogin van Sussex wordt met de grond gelijk gemaakt. Zo is er te lezen dat ze haar personeel vaak afblafte en hen doodsbang achterliet. "Er vloeiden tranen à volonté. Verschillende vrouwelijke medewerkers vertelden dat ze zich na enkele maanden mentaal gebroken voelden", klinkt het.

Al snel merkte het personeel dat Meghan zich duidelijk zou laten horen. Toen ze eens op haar gedrag werd gewezen, reageerde ze simpelweg: "Het is niet mijn job om mensen te vertroetelen", staat in de passages. "Elke tien minuten kreeg ik een woedende Harry en Meghan aan de lijn. Ze kafferden me voortdurend uit. Er was geen uitweg. Grenzen kenden ze niet", vertelt een voormalig personeelslid openhartig.

Bovendien schrijft Valentine Low dat Meghan Harry gedwongen heeft om met hun relatie naar buiten te treden. Anders zou ze er meteen een punt achter zetten. "Terroriserend gedrag" noemt een oud-personeelslid het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws