Opmerkelijke actie: zo spannen de Britse royals samen tegen Harry en Meghan Royalty
Royalty

Opmerkelijke actie: zo spannen de Britse royals samen tegen Harry en Meghan

Opmerkelijke actie: zo spannen de Britse royals samen tegen Harry en Meghan

De Netflix-docu ‘Harry & Meghan’ veroorzaakt heel wat commotie. De Britse koninklijke familie geeft nu een duidelijk signaal aan prins Harry en Meghan Markle.

Deze week kwam het tweede deel van ‘Harry & Meghan’, een docureeks over het leven van Prins Harry en Meghan Markle, uit op Netflix. Het koppel vertelt in deze Netflix-productie hun kant van het verhaal over de ‘Megxit’ en daar krijgen de twee opnieuw heel wat commentaar op. Dat komt vooral omdat ze stevig uithalen naar de koninklijke familie.

De royals hebben daar (nog) niet op gereageerd, maar ze laten nu wel merken dat ze samenspannen tegen Harry en Meghan. Op ’Christmas carol’, een kerstnachtdienst georganiseerd door Kate Middleton, verschenen meerdere vrouwelijke familieleden in dezelfde bordeauxrode jassen. Onder meer prins William droeg dan weer een bordeauxkleurige stropdas. Een duidelijk teken volgens verschillende royalty-experten.

“Door dezelfde kleur te dragen, tonen ze dat ze bij elkaar horen als familie en als een samenhangende eenheid”, klinkt het. Maar dat is niet de enige reden. Meghan vertelt ook in de docu dat ze vaak crèmekleurige outfits droeg, zodat ze niet zou matchen met andere royals. Dat doen ze nu bewust wel.

Bron: Photonews

Opmerkelijke actie: zo spannen de Britse royals samen tegen Harry en Meghan
0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws