Opnieuw ernstige bedreigingen voor Marc Van Ranst: “Dit is knettergek” Royalty
Royalty

Opnieuw ernstige bedreigingen voor Marc Van Ranst: “Dit is knettergek”

Opnieuw ernstige bedreigingen voor Marc Van Ranst: “Dit is knettergek”

Wie dacht dat de tegenstanders van Marc Van Ranst na de hele zaak-Jürgen Conings een toontje lager zouden zingen, heeft het bij het verkeerde eind. Sterker nog: bedreigingen aan het adres van de viroloog lijken steeds bespottelijker te worden.

Zo deelde Marc Van Ranst onlangs nog een voorbeeld van wat hij zoal onder ogen krijgt op de sociale media tegenwoordig. “Moet Marc Van Ranst nu al het verdiende geld aan waardeloze pcr-tests terugbetalen? Hij weet dit ook al sinds dag 1”, schreef ene KZeppos op Twitter.

Een ander reageerde hierop: “We kunnen hem ook dwingen?”, alvorens voor te stellen om de viroloog vast te binden en 'CIA-tactieken' bij hem toe te passen. “Iets met water”, doelde deze duidelijk op waterboarding. Dit is een omstreden verhoortechniek waarbij iemand vastgebonden wordt en een natte doek over het gezicht krijgt waarover telkens water wordt uitgegoten. Nog een ander schrijft hierna dreigend: “Ik weet Marckse wonen.”

Marc Van Ranst, die erom bekend staat zich niet te laten doen door dit soort bedreigingen en alles meldt bij de federale politie, ziet het wederom met lede ogen aan. “Knettergek”, klonk het als opschrift bij het gedeelde bericht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws