Opvallend nieuws lekt uit: "Meghan teleurgesteld in financiën van prins Harry" Royalty
Royalty

Opvallend nieuws lekt uit: "Meghan teleurgesteld in financiën van prins Harry"

Opvallend nieuws lekt uit: "Meghan teleurgesteld in financiën van prins Harry"

Royalty-auteur Tom Bower doet in een nieuw interview zijn boekje open over Meghan Markle. Volgens hem was de Amerikaanse actrice verbaasd en teleurgesteld toen ze ontdekte hoeveel geld Harry echt had.

Tom Bower, de auteur van onder andere ‘Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors’, heeft enkele opmerkelijke uitspraken gedaan in een televisie-interview met GB News. Zo heeft hij vooral wat te zeggen over de prille relatie tussen prins Harry en Meghan Markle. Volgens hem hoopte de Amerikaanse dat hij veel meer geld zou hebben.

“Het was één van haar misvattingen over de koninklijke familie. Dat ze allemaal ook veel persoonlijke rijkdom hadden, los van de staat”, aldus Bower. De Britse prins kreeg zo’n 2,6 miljoen euro per jaar van het hertogdom van Cornwall, maar Meghan dacht hij meer zou krijgen. “Ze dacht dat hij honderden miljoenen of zelfs een miljard waard zou zijn”, zegt de auteur.

Net daarom focust Meghan zich op de Netflixdocumentaires en boekendeals, omdat ze geld nodig heeft om het luxeleven in L.A. te financieren. “Ze wil het echte Hollywoodleventje leiden: rijden in de grote Cadillacs, vliegen in privéjets…”, legt hij uit. “Aanvankelijk moest ze nog schrapen om zulke dingen te kunnen veroorloven en zelfs vandaag zijn ze nog altijd niet zo rijk als Meghan gedroomd had”, besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws