Prins Laurent neemt drastisch besluit nu hij 60 wordt: "Ik zie het als een nieuw begin" Royalty
Royalty

Prins Laurent neemt drastisch besluit nu hij 60 wordt: "Ik zie het als een nieuw begin"

Prins Laurent neemt drastisch besluit nu hij 60 wordt: "Ik zie het als een nieuw begin"

Groot feest ten huize prins Laurent deze week. Morgen, op donderdag 19 oktober, blaast de meest besproken figuur uit ons koningshuis zestig kaarsjes uit. En dat ziet hij zelf als een nieuwe start.

Morgen viert Laurent een bijzondere mijlpaal. De prins viert namelijk zijn 60ste verjaardag en ziet dat duidelijk als een nieuw begin. In Het Nieuwsblad bekent hij namelijk dat hij niets liever wil dan volledig uit het publieke oog verdwijnen. “Ik blijf beschikbaar voor de mensen die het goed menen en mij vragen, maar ik wil me eigenlijk uit het openbare leven terugtrekken”, besluit hij. “Ik ben niet belangrijk, mijn boodschap wél. En hopelijk helpt die boodschap mensen.”

Zo houdt Laurent, die zich altijd heeft ingezet voor dierenrechten en het milieu, zich wel nog vast aan zijn imago als ‘groene prins’. Zo zorgt hij er met zijn Stichting Prins Laurent onder andere voor dat kansarme gezinnen met hun huisdieren gratis een bezoekje kunnen brengen aan de dierenarts. Voor dergelijke zaken zal hij blijven vechten.

Herenkledij

Bovendien wil de prins zich voortaan ook op andere dingen focussen. “Ik was altijd graag ontwerper geweest van herenkleding geweest. Ik ben ook een beetje een artiest, vind ik. Ik teken mijn eigen kleren”, vertelt Laurent. “Tegelijk ben ik ook een ondernemer. Een ondernemer die al een heel leven lang aan het vechten is om te mogen werken.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws