Prins Laurent over dochter Louise (18): "Daar ben ik van onder de indruk bij haar" Royalty
Royalty

Prins Laurent over dochter Louise (18): "Daar ben ik van onder de indruk bij haar"

Prins Laurent over dochter Louise (18): "Daar ben ik van onder de indruk bij haar"

Louise, de oudste dochter van prins Laurent en prinses Claire, is 18 geworden. Dat wordt uitgebreid gevierd en Laurent en Claire spreken erover in de pers.

"Op haar verzoek maakten we een culinaire wereldreis, met sushi, Indiase gerechten en haar favoriete dessert, de Oostenrijkse chocoladetaart Sachertorte”, legt prins Laurent uit aan de kranten van Sudpresse.

Louise heeft de gave van het luisteren, zo vertelt Laurent in het interview. Ze wil overigens met prinses Elisabeth proberen om de band tussen koning Filip en prins Laurent te verbeteren.

“Ik ben er altijd van onder de indruk geweest dat ze zo goed naar anderen luistert", gaat Laurent verder over zijn dochter. "Dat doet ze van kindsbeen af. Leeftijdgenoten nemen haar in vertrouwen en genieten van haar gezelschap. Ze wordt op school door iedereen gewaardeerd.”

“Als Louise een hond was, zou ze een herder zijn, een dier dat mensen samenbrengt. Nee, ze zou een bordercollie zijn, die zijn ook erg aardig", klinkt het nog bij de prins.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws