Prins Laurent reageert na berichten over ruzie met koning Filip Royalty
Royalty

Prins Laurent reageert na berichten over ruzie met koning Filip

Prins Laurent reageert na berichten over ruzie met koning Filip

Er zou ruzie ontstaan zijn tussen prins Laurent en koning Filip. Dat meldden eerder deze week enkele kranten. Aanleiding was de brief van prins Laurent gericht aan de regering. Laurent ontkent dat er ruzie is.

Prins Laurent stuurde eind januari een brief naar premier Charles Michel. Hij riep op om zijn vzw te helpen een schadevergoeding te eisen van de Libische staat. Dat zou in het verkeerde keelgat geschoten zijn bij koning Filip.

Laurent ontkent dat nu. “ZKH Prins Laurent betreurt dat een leugenachtig persartikel werd overgenomen in andere media, zonder verificatie. Inderdaad bestaat er geen enkel geschil met zijn broer, ZH de Koning, aangaande de brief van de Prins aan de Eerste minister van 24 januari jongstleden. Die brief belangt alleen de Prins aan, en in tegenstelling tot wat het artikel beweert, onder andere onjuistheden, heeft hij daarover dus niet eens een onderhoud gehad met ZH de Koning”, zo luidt het persbericht van de prins.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws