Prinses Claire, de vrouw van Laurent, klapt uit de biecht: "Zoveel verdien ik" Royalty
Royalty

Prinses Claire, de vrouw van Laurent, klapt uit de biecht: "Zoveel verdien ik"

Prinses Claire, de vrouw van Laurent, klapt uit de biecht: "Zoveel verdien ik"

Prinses Claire, de echtgenote van prins Laurent, bracht in Schaarbeek een bezoekje aan een weekendschool. De aanwezige kinderen mochten haar verschillende vragen stellen, zo ook over haar financiën.

Prinses Claire ging langs bij de weekendschool van vzw Tada in het Brusselse Schaarbeek. Daar volgen kwetsbare jongeren op zaterdag onderwijs. De school mocht zopas de Prijs van de Hoop van de Stichting Koningin Paola in ontvangst nemen. Het project bereikte de afgelopen tien jaar zo'n 1.800 Brusselse jongeren.

Claire maakte ook wat tijd vrij om met de jongeren te praten. Zij mochten haar ook heel wat vragen stellen en de antwoorden die ze gaf, zijn terug te vinden in Le Soir Mag. Zo vroeg onder meer iemand aan haar hoe het juist is om een prinses te zijn. "In mijn geval verschilt het niet veel van het normale leven van een normaal mens met zijn geneugten en zijn problemen", zei ze. "Behalve dat ik soms op straat word herkend en in het openbaar niet mag vloeken", lachte ze.

Dotatie

Ook was één van de jongeren geïnteresseerd in haar financiën. "Hoeveel verdien je?", klonk het nieuwsgierig. "Niets", antwoordde de prinses kort en bondig. "Mijn man krijgt een dotatie. Dat wil zeggen: een geldbedrag om als prins te werken", ging ze verder. "Maar ik werk in principe niet als prinses. Hier vervang ik mijn schoonmoeder, koningin Paola, dat is alles", verduidelijkte ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws