Prinses Delphine en koning Albert zullen hier samen te zien zijn Royalty
Royalty

Prinses Delphine en koning Albert zullen hier samen te zien zijn

Prinses Delphine en koning Albert zullen hier samen te zien zijn

Op 17 februari zullen prinses Delphine en koning Albert samen de herdenkingsmis van overleden leden van de koninklijke familie samen bijwonen. “Bijzonder”, klinkt het.

Vandaag heeft het Belgische hof bekendgemaakt wie er aanwezig zal zijn op de jaarlijkse herdenkingsmis van overleden familieleden. Die vindt plaats in de Onze-Lieve-Vrouwkerk in Laken. Onder andere koningin Paola, koning Filip, koningin Mathilde, prinses Astrid, prins Lorenz, prins Laurent, prinses Claire en prinses Lea zullen de mis bijwonen.

Apart

Ook koning Albert II zal niet ontbreken op de mis. Toch zal de mis dit jaar een opmerkelijke gebeurtenis worden, aangezien ook prinses Delphine er in het gezelschap van de familie zal vertoeven. Royaltywatcher Wim Dehandschutter noemt het op z'n Twitterpagina "bijzonder."

Vorig jaar was prinses Delphine ook aanwezig op de herdenkingsdienst. Het was de eerste keer dat Delphine aanwezig was op een officiële activiteit van het koningshuis en dat betekende zo een nieuwe stap in het verzoeningsproces.

Maar op dat moment vond er geen eucharistieviering plaats en bezochten Delphine en Albert de crypte apart. Ze zouden elkaar dus niet gekruist zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws