'Prinses Elisabeth heeft groot nieuws te melden' Royalty
Royalty

'Prinses Elisabeth heeft groot nieuws te melden'

'Prinses Elisabeth heeft groot nieuws te melden'

2024 kondigt zich aan als een belangrijk keerpunt in het leven van de jonge kroonprinses Elisabeth. In mei rondt ze haar bachelorstudie af aan de prestigieuze Universiteit van Oxford.

Hoewel het koninklijk paleis nog geen officiële verklaringen heeft gedaan over haar toekomstplannen, suggereren bronnen dicht bij de de koninklijke familie dat Elisabeth van plan is haar academische carrière voort te zetten. Ze zou zich richten op het behalen van een masterdiploma, vermoedelijk wederom in het buitenland. Dat schrijft HLN.

In haar academische aspiraties volgt Elisabeth het voorbeeld van haar vader, Koning Filip. In de vroege jaren '80 was hij gaststudent aan het Trinity College, deel van de Universiteit van Oxford, waarna hij zijn studie in de politieke wetenschappen voortzette aan Stanford University in de Verenigde Staten. Koning Filip beschouwt deze periode als een van de meest vormende en verrijkende ervaringen in zijn leven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws