Prinses Elisabeth schopt het op wel erg bizarre manier tot in de Britse pers Royalty
Royalty

Prinses Elisabeth schopt het op wel erg bizarre manier tot in de Britse pers

Prinses Elisabeth schopt het op wel erg bizarre manier tot in de Britse pers

Elisabeth vierde onlangs haar 21ste verjaardag. Het koninklijk paleis deelde voor de gelegenheid enkele prachtige beelden van de kroonprinses. Dat ze nog single is, daar staan velen van versteld. In de Britse pers krijgt ze daarom ook een bizarre titel toegewezen.

Prinses Elisabeth heeft het helemaal gemaakt in de Britse high society. Haar naam duikt binnenkort op in ‘Tatler’, een chic magazine voor de Britse elite. Het tijdschrift stelt ook ieder jaar het “kleine zwarte boekje” samen, met in dat boekje een lijst met de 200 begeerlijkste vrijgezellen van Groot-Brittannië en Europa.

En ja hoor, onze prinses heeft het tot hoog in deze prestigieuze lijst geschopt. Zij duikt maar liefst op op de 40ste plaats. Omdat ze momenteel in Engeland studeert, kroonde ‘Tatler’ haar tot een van de 200 na te streven dates van het jaar. Dat weet Het Nieuwsblad.

“Ooit wordt ze de eerste heersende koningin van België, maar nu studeert prinses Elisabeth nog geschiedenis en politiek aan het Lincoln College in Oxford”, luidt het in het magazine. “Ze verbaast iedereen met het haar capaciteiten in skiën, duiken, tennis en zeilen. Ze is de regal deal(het koninklijke pakket, red.).” De volledige lijst wordt in december bekendgemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws