Radio-dj Nasrien Cnops kondigt gezinsuitbreiding aan: "Proficiat met dit wonder" Royalty
Royalty

Radio-dj Nasrien Cnops kondigt gezinsuitbreiding aan: "Proficiat met dit wonder"

Radio-dj Nasrien Cnops kondigt gezinsuitbreiding aan: "Proficiat met dit wonder"

NRJ-presentatrice Nasrien Knops, die we vooral leerden kennen als sidekick van Peter Van de Veire op MNM, wordt binnenkort voor de tweede keer mama. Dat fantastische nieuws maakte de radio-dj afgelopen weekend bekend op sociale media.

“Verrassing!”, kondigt Nasrien Cnops dolenthousiast aan op Instagram. De 33-jarige radio-dj en haar vriend Gunther verwelkomen binnenkort hun tweede kindje. De tortelduifjes vormen al zo’n drie jaar een koppel en hebben al één kindje samen, hun dochtertje Aren van anderhalf jaar oud. In juni krijgt hun oogappel er dus een broertje of een zusje bij.

“Sexy September is écht een dingetje en de gevolgen daarvan maken hun opwachting ergens eind juni”, schrijft Nasrien onder een foto van haar al iets bollere buikje en de echo van de kleine spruit. “2023 is het jaar dat we ons nog eens gaan vermenigvuldigen. Na twee honden, twee auto’s, twee katten, twee goddelijke lijven, twee (of drie) jobs de man en gemiddeld twee uur slaap per nacht, is nu ook kind twee in aanmaak.”

“We konden niet gelukkig zijn”, laat Nasrien weten. En ook haar volgers zijn door het dolle heen. “Oh, wat een superleuke aankondiging”, “Dikke proficiat, Nasrien en Gunther. En natuurlijk Aren”, “Geweldige foto’s”, “Zo schattig”, “Proficiat met dit mooie wonder” en “Gefeliciteerd samen”, luidt het in de comments. “Zalig, proficiat! En Aren, zo schattig”, reageert ook Kim Van Oncen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws