Royaltywatcher heeft verschrikkelijk nieuws over veiligheid prinses Elisabeth Royalty
Royalty

Royaltywatcher heeft verschrikkelijk nieuws over veiligheid prinses Elisabeth

Royaltywatcher heeft verschrikkelijk nieuws over veiligheid prinses Elisabeth

Het nieuws over de Nederlandse prinses Amalia slaat in als een bom. Echter is zij niet de enige die wordt bedreigd, ook onze kroonprinses Elisabeth kreeg daar al mee te maken.

Prinses Amalia zit momenteel opgesloten in het paleis bij haar ouders, omdat ze wordt bedreigd door de Nederlandse mocromaffia. Ze dreigden met een ontvoering of aanslag, waardoor de veiligheidsmaatregelen flink werden opgeschroefd. Momenteel kan de prinses dus niet langer genieten van haar studentenleven.

Echter is dit nieuws over prinses Amalia niet uitzonderlijk. Dat vertelt royaltywatcher Jo De Poorter aan Het Algemeen Dagblad. Ook onze Belgische kroonprinses Elisabeth kreeg daar al mee te maken, zelfs al toen ze 12 jaar was. “Belgische media ontvingen in 2013 een anonieme brief waarin werd gedreigd prinses Elisabeth te ontvoeren”, zegt Jo.

Zulke bedreigingen hebben veel invloed op een land. Momenteel ondervindt Amalia daar wel een pak meer last van dan Elisabeth. “Amalia kan voorlopig het paleis niet uit, Elisabeth kan dat wel. Ze wordt zwaar beveiligd, maar ze studeert en woont in Oxford en verblijft dus niet in het Brusselse paleis”, legt hij uit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws