Sterke aanwijzingen dat Jürgen Conings in Limburgs bos verstopt zat, maar waar is hij nu? Royalty
Royalty

Sterke aanwijzingen dat Jürgen Conings in Limburgs bos verstopt zat, maar waar is hij nu?

Sterke aanwijzingen dat Jürgen Conings in Limburgs bos verstopt zat, maar waar is hij nu?

Vorige week werd er in het Limburgs park, waar met man en macht naar Conings wordt gezocht, een rugzak teruggevonden die gevuld was met munitie en medicatie tegen psychoses. Daarnaast bevatte de rugzak ook een voedselvoorraad waarmee Conings weken kon overleven. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

De rugzak bevatte conserven van het leger en ‘energy blocks’. Het zou om voldoende proviand gaan om enkele weken te kunnen overleven. Conings had ook een waterfil­ter bij zich, waarmee hij zo’n 1.000 liter kon zuiveren tot drinkbaar water. In de buurt van de rugzak werden leeggegeten voedselblikken en ingegraven waterflessen gevonden, die erop zouden kunnen wijzen dat Conings al een tijdje in het bos in Dilsen-Stokkem verbleef en ook van plan was voor een lange periode te verdwijnen. Waar hij zich nu schuilhoudt, dat weet niemand.

Conings verdween drie weken geleden nadat hij wapens en munitie stal uit waarschijnlijk de kazerne van Leopoldsburg en onder andere viroloog Marc Van Ranst bedreigde. Er werden al grote en kleine zoekacties naar de voortvluchtige militair opgezet, maar die blijft spoorloos.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws