Amy Sonck heeft wat te vieren en laat meteen erg diep in haar boezem kijken sexy
sexy

Amy Sonck heeft wat te vieren en laat meteen erg diep in haar boezem kijken

Amy Sonck heeft wat te vieren en laat meteen erg diep in haar boezem kijken

Amy Sonck laat met een nieuwe post op haar Instagram weten dat ze iets leuks te vieren heeft. Ze deelt ook een nieuwe selfie waarop ze haar diepe decolleté in de kijker zet.

Amy Sonck kennen we vooral als de bloedmooie dochter van ex-Rode Duivel Wesley Sonck. Amy is zelf bekend geworden op sociale media, omdat ze vaak prachtige kiekjes deelt van zichzelf. Ondertussen heeft ze al een groot aantal fans vergaard op Instagram die maar al te graag nieuwe foto’s van haar te zien willen krijgen.

Soms durft Amy ook wel eens meer gewaagde plaatjes online te gooien. Dat doet ze deze keer ook, want ze heeft wat te vieren. Amy is namelijk 23 jaar geworden en daarom plaatst ze een nieuwe selfie op haar Instagramverhaal waarop ze een strak, rood kleedje draagt. Het jurkje is erg diep uitgesneden en zo laat ze erg veel van haar borsten zien. "23", staat op de post geschreven.

Vervolgens plaatst ze op haar Instagrampagina nog een foto waarop ze de hele look laat zien. "Vandaag een beetje ouder wakker geworden", schrijft Amy erbij. In de commentaren wensen haar volgers haar allemaal een gelukkige verjaardag toe. Daarnaast moeten ze ook nog wat kwijt over de nieuwe kiekjes. "Mooie dame", "Knapperd" en "Mooie foto's", klinkt het onder meer.

Amy Sonck heeft wat te vieren en laat meteen erg diep in haar boezem kijken

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws