Amy Sonck laat Instagram bijna crashen met sexy kiekje in een heel strak kleedje sexy
sexy

Amy Sonck laat Instagram bijna crashen met sexy kiekje in een heel strak kleedje

Amy Sonck laat Instagram bijna crashen met sexy kiekje in een heel strak kleedje

Amy Sonck trakteert haar volgers opnieuw op een uitdagend plaatje. Ze laat namelijk weinig aan de verbeelding over in een strakke jurk.

Ook Amy Sonck was uitgenodigd voor de première van de langverwachte film ‘Zillion’. De bloedmooie dochter van ex-Rode Duivel Wesley Sonck doet het erg goed op sociale media en wordt ondertussen beschouwd als een zeer invloedrijke influencer. Daarom mocht ook zij op de rode loper verschijnen in de Kinepolis te Antwerpen.

Daar deelt Amy nu ook een foto van op haar Instagramverhaal en daar valt meteen iets aan op. De blondine trok namelijk weer een bijzondere outfit aan. Zo krijgen we ze te zien in een donkerblauwe jurk, maar die zit wel heel erg strak rond haar lichaam. Het kleedje accentueert zo al haar rondingen en daar zijn haar volgers fan van.

Amy laat daarnaast ook nog weten wat ze van de première vond. Net zoals de rest van bekend Vlaanderen is ze zeer positief over de film, want volgens haar is het een echte must see. Vervolgens deelt ze ook nog enkele sfeerbeelden van het evenement en het lijkt alsof ze het erg naar haar zin heeft gehad.

Amy Sonck laat Instagram bijna crashen met sexy kiekje in een heel strak kleedje
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws