Amy Sonck laat zich alweer van haar beste kant zien in sexy outfit: "Toppertje" sexy
sexy

Amy Sonck laat zich alweer van haar beste kant zien in sexy outfit: "Toppertje"

Amy Sonck laat zich alweer van haar beste kant zien in sexy outfit: "Toppertje"

Amy Sonck, de knappe dochter van ex-profvoetballer Wesley Sonck, maakt opnieuw indruk met een beeldig kiekje. De blondine poseert voor de spiegel in een opvallende outfit en daar moeten haar volgers iets over kwijt.

Amy Sonck kennen veel mensen beter als de dochter van ex-Rode Duivel Wesley Sonck. Ze is vooral populair geworden door haar knappe looks en die showt ze geregeld op sociale media. Daarnaast is ze ook actief als influencer. Deze keer maakt ze reclame voor het modemerk N Brands.

Op haar Instagrampagina post Amy nu een foto waarop ze voor de spiegel poseert en haar volledige outfit toont. “Going out”, schrijft ze onder het kiekje. Haar volgers hebben meteen iets te zeggen over haar look. “Zo’n mooie outfit”, “Geweldige combinatie” en “Prachtige outfit”, reageren ze.

Daarnaast laten ze ook nog heel wat complimentjes achter in de comments. “Heel mooi”, “Je ziet er stralend uit”, “Prachtig”, “Knap”, “Top”, “Om van te smelten”, “Een echte klassediva”, “Nice” en “Je ziet er geweldig uit”, klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws