"Damn!": Raphaëlla uit 'Love Island' maakt volgers helemaal gek in strak kleedje sexy
sexy

"Damn!": Raphaëlla uit 'Love Island' maakt volgers helemaal gek in strak kleedje

"Damn!": Raphaëlla uit 'Love Island' maakt volgers helemaal gek in strak kleedje

Afgelopen weekend vond de verkiezing van Miss België 2023 plaats en ook Raphaëlla Deuringer woonde de show bij. De realityster trok een prachtige outfit aan en daar laat ze nu enkele kiekjes van zien op Instagram.

Zaterdagavond is de 21-jarige Emilie Vansteenkiste uit Elewijt gekroond tot Miss België 2023. De grote galashow vond plaats in het Proximus Theater in De Panne en ook Raphaëlla Deuringer zat in het publiek. De ‘Love Island’-ster laat nu ook enkele foto’s zien van wat ze aantrok naar de verkiezing.

Problemens never looked so fine”, schrijft Raphaëlla op haar Instagrampagina. Vervolgens krijgen we twee plaatjes van haar te zien in een prachtige galajurk. De realityster laat zich opnieuw van haar beste kant zien en de look lijkt duidelijk in de smaak te vallen bij haar volgers.

Zij laten namelijk allemaal aan Raphaëlla weten dat ze er fantastisch uitziet. “Wauw”, “Prachtig, zoals altijd”, “Knapste”, “Kijk jou nou”, “Pure schoonheid en klasse”, “Ziet er goed uit”, “Wat ben jij een prachtige vrouw”, “Betoverend”, “Ongelooflijk” en “Sexy”, reageren ze onder andere.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws