"Echt de genen van je moeder": Zita Wauters maakt indruk met unieke fotoshoot sexy
sexy

"Echt de genen van je moeder": Zita Wauters maakt indruk met unieke fotoshoot

"Echt de genen van je moeder": Zita Wauters maakt indruk met unieke fotoshoot

Zita Wauters deelt op Instagram twee nieuwe foto’s van een shoot. Ze trok daarvoor een bijzondere outfit aan en haar volgers denken daar allemaal hetzelfde over.

Zita Wauters, de achttienjarige dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser, laat zich opnieuw van haar beste kant zien op haar Instagrampagina. Ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag post de brunette namelijk twee opvallende plaatjes van een nieuwe fotoshoot.

Op deze foto’s draagt Zita geen alledaagse outfit. Zo heeft ze een knalgele jurk aan met daaronder hoge, zilveren laarzen. “Ik ben dankbaar dat ik vrouw ben! Ik hou van alle vrouwen, jullie zijn één voor één mooi! Fijne, late Vrouwendag, ook al is het elke dag Vrouwendag!”, schrijft ze onder de kiekjes.

Haar volgers laten alvast weten dat ze fan zijn van deze look. “Prachtig”, “Wauw”, “Dit is echt niet normaal”, “Love it”, “Powervrouw”, “Schoonheid”, “Knappie”, “Leuke foto van jou”, “Hoe mooi”, “Heel knap zeg”, “Ola”, “Klasse”, “Mooie fotoshoot”, “Je ziet er stralend uit" en “Je mag er zijn”, schrijven ze onder meer in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws