Ex-Miss België Celine Van Ouytsel lokt heel wat reacties uit met opvallende foto sexy
sexy

Ex-Miss België Celine Van Ouytsel lokt heel wat reacties uit met opvallende foto

Ex-Miss België Celine Van Ouytsel lokt heel wat reacties uit met opvallende foto

Celine Van Ouytsel laat zich opnieuw van haar beste kant zien op Instagram. Ze deelt een prachtig kiekje en daar hebben haar volgers meteen wat over te zeggen.

Celine Van Ouytsel werd in 2020 gekroond tot Miss België. Sindsdien is het model ook erg populair op sociale media. Zo heeft ze zelfs meer dan 170.000 volgers op Instagram en die willen allemaal maar al te graag nieuwe kiekjes zien van haar. Nu deelt de miss opnieuw een knappe foto.

Celine stoomt zich klaar voor de feestdagen en de outfit die ze nu draagt past daar helemaal bij. “In thema”, schrijft ze er zelf bij. Op het kiekje krijgen we haar te zien in een prachtige, lange galajurk. Met een hand in het haar en een diep uitgesneden decolleté doet ze de monden van haar volgers openvallen.

Zij laten al snel aan haar weten dat ze het een geslaagde foto vinden. “Zo mooi zoals altijd”, “Een echte prinses”, “Topper, een echte wondermooie diva!”, “Supermooi kleedje”, “Wat een beauty”, “Wauw!”, “Oh prachtig”, en “Wat een vrouw” klinkt het onder meer in de commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws