Ex-Miss België Celine Van Ouytsel poseert in erg strak setje: "Hey sexy!" sexy
sexy

Ex-Miss België Celine Van Ouytsel poseert in erg strak setje: "Hey sexy!"

Ex-Miss België Celine Van Ouytsel poseert in erg strak setje: "Hey sexy!"

Celine Van Ouytsel heeft weer een knappe foto op Instagram gedeeld. Daar krijgt ze al snel heel wat reacties op van haar volgers.

Celine Van Ouytsel werd verkozen tot Miss België in 2020 en sindsdien is ze erg populair. Ook op sociale media doet ze het erg goed. Zo heeft ze meer dan 167.000 volgers op Instagram. Dat komt deels doordat ze daar vaak uitdagende kiekjes op plaatst.

Deze keer plaatst ze een nieuwe foto waarop we haar te zien krijgen in een strak, zwart setje. Terwijl ze haar haren in een knot aan het doen is, poseert ze met een zwoele blik voor de lens. “Houd je knot rechtop en je hoofd omhoog”, schrijft ze erbij.

Haar volgers vinden het alvast een zeer geslaagd plaatje. “Wat zie je er toch weer goed uit”. “Mooi” en “Beauty”, reageren ze onder meer. Iemand merkt ook nog een treffende gelijkenis op. “Doet mij denken aan Cameron Diaz in ‘The Mask’”, klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws