"Halleluja": 'Temptation'-Megan laat harten sneller slaan met pikante bikinifoto sexy
sexy

"Halleluja": 'Temptation'-Megan laat harten sneller slaan met pikante bikinifoto

"Halleluja": 'Temptation'-Megan laat harten sneller slaan met pikante bikinifoto

Megen Desaever trakteert haar volgers op Instagram opnieuw op een uitdagend plaatje. De blondine laat zich van haar meest sexy kant zien in een onthullende bikini en daar hebben haar fans meteen wat over te zeggen.

Enkele jaren geleden nam Megan Desaever mee aan het tv-programma 'Temptation Island' en dat heeft ervoor gezorgd dat ze enorm populair is geworden op sociale media. Zo heeft ze maar liefst 177.000 volgers op Instagram. Binnenkort zal ze ook te zien zijn in het nieuwe seizoen van het MTV-programma 'Ex On The Beach: Double Dutch'. Daarin zal de realityster opduiken als de ex van Dennis van der Wal.

Momenteel vertoeft Megan in het zonovergoten Turkije en daar geniet ze met volle teugen van zon, zee en strand. Op haar Instagrampagina heeft ze al heel wat leuke beelden van haar tripje laten zien, maar nu post ze ook nog een gewaagd kiekje waarop ze in bikini voor de camera poseert. Ze laat heel wat bloot zien en daarmee lokt ze opnieuw heel wat reacties uit.

Onder de indruk

De volgers van Megan vinden namelijk dat ze er fantastisch uitziet. "Prachtig", "Babe", "Lekker wijfie", "Wat een gave bikini", "Wow", "Prachtig lichaam, Megan. Om fier op te zijn", "Je ziet er altijd prachtig uit op je foto's in je bikini", "Gorgeous", "Wat een mooi lichaam", "Wauw, prachtvrouw", "Jij bent zo mooi", "Ongelooflijk sexy" en "Je ziet er stralend uit", klinkt het onder meer in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws