"Hallo kroket": Jamie-Lee Six speelt al haar troeven uit in een kleine bikini sexy
sexy

"Hallo kroket": Jamie-Lee Six speelt al haar troeven uit in een kleine bikini

"Hallo kroket": Jamie-Lee Six speelt al haar troeven uit in een kleine bikini

Jamie-Lee Six heeft het afgelopen weekend een bezoekje gebracht aan de kust. De influencer overnachtte in een hotel en ze vertoefde ook even in de wellness. Daar laat ze nu wat meer van zien en haar volgers overladen haar meteen met complimentjes.

Jamie-Lee Six is bekend geworden als insider bij het jongerenplatform TAGMAG. Daarnaast vertolkte ze ook jarenlang de rol van Amber in de jeugdreeks 'D5R'. Het grote publiek heeft haar dan weer beter leren kennen in tv-programma's zoals 'De Verraders' en 'BV Darts'. Daarnaast doet ze het ook erg goed als influencer.

Deze keer werd ze uitgenodigd om te komen overnachten in een boutique hotel aan de kust en daar heeft ze duidelijk van genoten. Van haar verblijf deelt ze nu verschillende kiekjes en ze toont ook meer van haar bezoekje aan de wellness. Jamie-Lee laat zich namelijk van haar beste kant zien in een blauwe bikini. "Zalig weekendje achter de rug", schrijft ze erbij.

Onder de indruk

Met deze onthullende kiekjes doet Jamie-Lee Six de monden van al haar volgers opnieuw wagenwijd openvallen. "Je ziet er prachtig uit, mooi prinsesje", "Babe", "Jamie-Lee, je bent een schoonheid", "Mooie foto's", "Beauty", "Mooie dame", "Prachtig" en "Knappe plaatjes, baby", reageren zij onder meer.

1 claps
1 bezoekers

Populair

Laatste nieuws