"Heerlijk!": Jitske Van de Veire poseert op bed in een erg klein onderbroekje sexy
sexy

"Heerlijk!": Jitske Van de Veire poseert op bed in een erg klein onderbroekje

"Heerlijk!": Jitske Van de Veire poseert op bed in een erg klein onderbroekje

Jitske Van de Veire verrast haar volgers opnieuw met een onthullende foto op Instagram. De dochter van radiopresentator Peter Van de Veire laat wel heel weinig aan de verbeelding over, maar dat vinden haar volgers duidelijk niet erg.

Dit jaar stond Valentijnsdag voor Jitske Van de Veire niet alleen in het teken van de liefde. De dochter van Peter Van de Veire maakte nog maar pas heuglijk nieuws bekend, want ze zal binnenkort in het huwelijksbootje stappen met haar verloofde Dym. Toch wilde ze op 14 februari ook de aandacht vestigen op iets anders.

“Dag van de (zelf)liefde”, schrijft ze op haar Instagrampagina. Wie Jitske al langer volgt op sociale media weet dat ze zelfliefde hoog in het vaandel draagt. Daarom deelt ze ook geregeld kiekjes van haar lichaam en soms durven die ook wel eens wat uitdagender te zijn. Deze keer krijgen we haar al liggend op bed te zien.

De blondine is bovendien niet verlegen en toont heel wat bloot. Zo draagt ze alleen maar een wit shirtje en haar slipje. Zo’n gedurfd plaatje valt alvast erg in de smaak bij haar volgers. “Enorm knappe vrouw”, “Heerlijk”, “Wauw, knap” en “Prachtige vrouw”, klinkt het meermaals in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws