Jitske Van de Veire poseert uitdagend in kleine string: "Wauw, strakke kont!' sexy
sexy

Jitske Van de Veire poseert uitdagend in kleine string: "Wauw, strakke kont!'

Jitske Van de Veire poseert uitdagend in kleine string: "Wauw, strakke kont!'

Jitske Van de Veire doet het opnieuw. Ze plaatst een heel pikant plaatje op sociale media en haar volgers worden helemaal gek.

Jitske Van de Veire is de dochter van Peter Van de Veire. Zelf is Jitske kapster, maar ze staat ook bekend als een uithangbord voor 'body positivity'. Dat mag je best letterlijk nemen, want Jitske heeft ondertussen al bijna alles van haar lichaam laten zien op sociale media.

Ook nu post ze weer een foto waarop ze zich van haar meest speelse kant laat zien. Ze poseert met haar rug naar de camera, zodat ze haar billen in de schijnwerpers kan zetten. Jitske draagt enkel een roze string, waardoor ook de tattoo op haar bil zichtbaar is. Ze heeft namelijk een tattoo van het Playboy-logo.

Haar volgers vinden het alleszins niet erg dat ze weer zo’n pikant plaatje post. Zij laten al snel weten wat ze ervan denken. “Sexy”, “Wow, is dat echt?”, “Prachtige foto, Jitske. Wat een mooie poep”, “Ik wil ook zo een kont!”, “Perfect”, “Hoe mooi, wat een prachtige billen”, “Zo een mooi figuur” en “Mag zeker gezien worden”, klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws