Lesley-Ann Poppe loopt met haar borsten te koop in diep uitgesneden jurkje sexy
sexy

Lesley-Ann Poppe loopt met haar borsten te koop in diep uitgesneden jurkje

Lesley-Ann Poppe loopt met haar borsten te koop in diep uitgesneden jurkje

Het is al langer geweten dat Lesley-Ann Poppe haar boezem graag in de schijnwerpers zet. Toch kleedt ze zich deze keer wel heel uitdagend.

Dinsdagavond vond de première van de film ‘Zillion’ plaats in Antwerpen. Zowel het evenement in de Kinepolis als de after-party in de Waagnatie werden bezocht door heel veel bekende gezichten. Ook Lesley-Ann Poppe zakte af naar hét event van het najaar en haar verschijning op de rode loper doet heel wat stof opwaaien.

Lesley-Ann Poppe draagt namelijk een heel opvallende outfit. Het kleedje zelf is niet heel speciaal, maar de diepe decolleté wel. Zo zet ze haar goedgevulde boezem nog maar eens in de spotlights. Op haar Instagramverhaal deelt ze nu een foto van haar gewaagde look.

Lesley-Ann heeft het duidelijk naar haar zin gehad op de première samen met haar vriend Kevin. Op haar Instagram deelt ze ook nog verschillende kiekjes van het evenement zelf. Vervolgens feest het koppel ook nog tot in de vroege uurtjes op de after-party. Een zeer geslaagde avond dus!

Lesley-Ann Poppe loopt met haar borsten te koop in diep uitgesneden jurkje
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws