"Mamma mia": Raphaëlla uit Love Island doet volgers blozen met foto van borsten sexy
sexy

"Mamma mia": Raphaëlla uit Love Island doet volgers blozen met foto van borsten

"Mamma mia": Raphaëlla uit Love Island doet volgers blozen met foto van borsten

Raphaëlla Deuringer zou Raphaëlla Deuringer niet zijn als ze niet af en toe eens met haar lichaam zou pronken op haar sociale media. Opnieuw geeft ze veel van zichzelf bloot en weet ze haar volgers van hun sokken te blazen.

“Wanneer de allerliefste Esther je make-up doet, krijg je dit”, hint Raphaëlla Deuringer, die we leerden kennen door haar twee deelnames aan ‘Love Island’, op haar Instagramverhaal. Daarin verwijst ze naar enkele bloedmooie selfies waarin ze volledig opgemaakt voor de camera poseert. Maar het is vooral haar volle boezem die met alle aandacht gaat lopen.

“Ik zou ook geobsedeerd zijn”, knipoogt de realityster onder haar fotoreeks. “Jaaa, dat ben ik, hoor”, geeft één van haar volgers toe. “Fijn dat je ons het niet kwalijk neemt”, gaat een flauwe plezante verder. Eén ding staat vast: Raphaëlla deed opnieuw heel wat monden wijd openvallen.

“Hola chica”, “Amaaai”, “Mamma mia”, “Wauw, stop”, “Damn, jij knappie”, “Niet normaal mooi”, “Hot”, “Lekker ding”, “Bommetje”, “Niet te doen”, “Wat een dame” en “Mijn tablet is van slag”, luidt het nog in de opmerkingen.

Populair

Laatste nieuws