"Mooi figuurtje": Eline De Munck speelt al haar troeven uit in strakke bodysuit sexy
sexy

"Mooi figuurtje": Eline De Munck speelt al haar troeven uit in strakke bodysuit

"Mooi figuurtje": Eline De Munck speelt al haar troeven uit in strakke bodysuit

Eline De Munck zette afgelopen weekend de bloemetjes buiten. Voor een avondje uit trok de onderneemster een opvallende outfit aan en die toont ze nu ook aan al haar volgers op Instagram. Zij moeten daar meteen iets over kwijt.

Eline De Munck is bekend geworden bij het grote publiek als tv-gezicht, maar enkele jaren geleden maakte ze een carrièreswitch. De blondine is namelijk de CEO van het brillenmerk Odette Lunettes en dat doet het bijzonder goed. Onlangs opende ze zelfs nog haar vijfde winkel in het hartje van Hasselt.

Naast ondernemen is Eline ook populair op sociale media. Haar 184.000 volgers trakteert ze geregeld op knappe kiekjes, maar deze keer laat ze zich van haar beste kant zien in een kort filmpje. Zo poseert ze voor de spiegel in een strakke bodysuit en daarna laat ze ook nog wat toffe beelden zien van haar avondje uit. "Jean Paul made me do it", schrijft ze erbij.

Verbluft

Al snel wordt Eline overladen met complimentjes, want haar volgers vinden deze look geweldig. "Vlam", "Sexy en mooi", "Wow, wat een body", "OMG", "Je bent supermooi, wauw", "Looking great", "Ferm vrouwmens", "Da's nu eens een knappe dame", "Zo sexy", "Speciaal", "Wauwie" en "Mooi", klinkt het onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws