"OMG": Tanja Dexters laat Instagram bijna crashen met onthullende lingeriefoto sexy
sexy

"OMG": Tanja Dexters laat Instagram bijna crashen met onthullende lingeriefoto

"OMG": Tanja Dexters laat Instagram bijna crashen met onthullende lingeriefoto

Tanja Dexters laat de harten van al haar volgers op Instagram opnieuw sneller slaan. De ex-Miss België trekt een pikant lingeriesetje aan en poseert uitdagend voor de camera. Al snel wordt ze overstelpt met complimentjes.

Sinds ze gekroond werd tot Miss België in 1998 leeft Tanja Dexters een leven in de spotlights. Eerder dit jaar kwam de blondine nog met verrassend nieuws. Zo maakte ze bekend dat ze ging starten met OnlyFans. Op dat platform post ze nu al enkele maanden seksueel getinte beelden, maar ook op Instagram laat ze nu heel wat bloot zien.

Zo deelt Tanja nu een opmerkelijk plaatje van een nieuwe fotoshoot. Wat meteen opvalt, is de bijzondere outfit van de blondine. Zo draagt ze alleen een zwart lingeriesetje en pantykousen. Een gewaagde look en daarmee doet ze de monden van haar fans wagenwijd openvallen. Zij moeten daar ook meteen wat over kwijt.

"You still got it"

Ze zijn namelijk fan van deze spannende look. "Wat een mooie lingerie”, “Hallo kroket”, “Lekker ding, zo sexy in het zwart”, “Je ziet er fantastisch uit”, “Amai”, “Heel aantrekkelijk”, “Hottie”, “Je blijft een ongelooflijk mooie vrouw”, “Je mag er zijn”, “Wow, sexy”, “Topper”, “Nog altijd bloedmooi”, “Prachtige foto” en “Jawadde”, klinkt het onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws