Raphaëlla uit 'Love Island' maakt volgers gek in strakke bikini: "Lekkertje!" sexy
sexy

Raphaëlla uit 'Love Island' maakt volgers gek in strakke bikini: "Lekkertje!"

Raphaëlla uit 'Love Island' maakt volgers gek in strakke bikini: "Lekkertje!"

Raphaëlla Deuringer wordt opnieuw overladen met complimentjes. Ze laat zich alweer van haar meest sexy kant zien in bikini en dat valt duidelijk in de smaak bij haar volgers.

Sinds haar deelname aan ‘Love Island’ is Raphaëlla Deuringer bijzonder populair op sociale media. De realityster deelt op Instagram geregeld knappe foto’s van zichzelf, maar deze keer gaat ze nog een stapje verder. Raphaëlla genoot onlangs van een deugddoende vakantie op Mexico en daar plaatst ze nu nog uitdagende kiekjes van.

Zo post ze nu drie gewaagde selfies. Op de foto’s krijgen we haar te zien in een kleine bikini en zo zet Raphaëlla haar goedgevulde boezem opnieuw in de kijker. “Vertel aan de groepschat dat ik hallo zei”, schrijft ze erbij. Met een knipoogje doet ze de monden van al haar volgers opnieuw openvallen.

Zij laten weten dat Raphaëlla er weer fantastisch uitziet. “Bom”, “Ferme babe ben jij”, “Leuvense schoonheid”, “Knapperd”, “Wie wil jou nu niet?”, “Prachtige bikini”, “Wauw girl”, “Schitterend”, “Knappe dame”, “Zo mooi”, “Beautiful”, “Zo’n knappe foto”, “Hallo schoonheid” en “Nice”, klinkt het onder meer in de commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws