‘Temptation’-Pommeline daagt al haar volgers uit in doorschijnend lingeriesetje sexy
sexy

‘Temptation’-Pommeline daagt al haar volgers uit in doorschijnend lingeriesetje

‘Temptation’-Pommeline daagt al haar volgers uit in doorschijnend lingeriesetje

Pommeline Tillière laat zich op Instagram alweer van haar meest sexy kant zien. De realityster deelt een pikant plaatje waarop ze wel erg weinig aan de verbeelding overlaat.

Pommeline Tillière is bekend geworden door ‘Temptation Island’. Sinds haar deelname aan het realityprogramma is ze ook zeer populair op sociale media. Zo deelt de realityster geregeld knappe foto’s van zichzelf op Instagram en soms durven die ook wel eens wat meer onthullend te zijn. Nu laat ze opnieuw heel wat bloot zien.

Pommeline post namelijk een gewaagd plaatje waarop ze alleen in lingerie voor de camera poseert. De ‘Temptation Island’-ster draagt een doorschijnende body en moet haar tepels zelfs bedekken met een zwarte sticker. Een gedurfde look en zo laat ze de harten van haar volgers sneller slaan.

In de commentaren wordt Pommeline dan ook overladen met complimentjes. “Schone dame op die foto”, “Mijn favoriet”, “Beauty”, “Prachtig”, “Wauw”, “Top”, “Damn, lovely”, “Ik vind je leuk”, “Je ziet er beeldig uit” en “Mooie foto van jou”, reageren haar volgers onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws