"Wondermooie diva": Hanne Troonbeeckx laat vol in haar boezem kijken sexy
sexy

"Wondermooie diva": Hanne Troonbeeckx laat vol in haar boezem kijken

"Wondermooie diva": Hanne Troonbeeckx laat vol in haar boezem kijken

Hanne Troonbeeckx gaf afgelopen weekend stijadvies in een boutique en daarvoor trok ze zelf een bijzondere outfit voor. Die laat de blondine nu zien op haar Instagrampagina en haar fans overstelpen haar al snel met reacties.

Hanne Troonbeeckx liet onlangs nog weten dat ze een carrièreswitch wilde maken. Zo onthulde ze dat ze met een opleiding was gestart om styliste te worden. Eerder deze maand verklapte ze dat ze met glans geslaagd was op het laatste examen. "Vanaf vandaag mag ik mezelf officieel een gecertificeerd stylist noemen", klonk het trots.

Enkele dagen nadat ze dat diploma, ging ze meteen aan de slag. Zo was ze het afgelopen weekend terug te vinden in Maasmechelen Village, waar ze in de winkel van Karl Lagerfeld persoonlijk stijladvies gaf. Op Instagram laat ze nu zien welke outfit ze voor deze gelegenheid aan trok. Wat meteen opvalt, is dat haar topje wel erg diep is uitgesneden.

Onder de indruk 

De volgers van Hanne vinden deze look alvast fantastisch en dat laten ze ook maar al te graag aan haar weten. "Staat je superleuk", "Wauwie", "Mooie outfit", "Lovely", "Knapperd", "Geweldige outfit", "Mooie foto, schoonheid", "Geweldig", "You rock this look", "Prachtig outfitje, Hanne", "Knap", "Prachtig" en "Je ziet er stralend uit in je mooie broek en topje", reageren zij onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws