Zita Wauters blaast al haar volgers omver met sexy bikinifoto's: "Echt een babe" sexy
sexy

Zita Wauters blaast al haar volgers omver met sexy bikinifoto's: "Echt een babe"

Zita Wauters blaast al haar volgers omver met sexy bikinifoto's: "Echt een babe"

Zita Wauters heeft het helemaal gehad met de huidige vriestemperaturen. Ze blikt terug op de warme zomer én post twee selfies in bikini. Daar hebben haar volgers meteen wat over te zeggen.

Zita Wauters, de 18-jarige dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser, is bijzonder populair op sociale media. Zo heeft ze meer dan 150.000 volgers op Instagram en daar durft ze soms ook wel eens meer uitdagende foto’s op te posten. Deze keer blikt ze terug op de zomervakantie.

We krijgen enkele kiekjes te zien van Zita toen het duidelijk warmer was buiten. “Het mooie weer missen”, schrijft ze erbij. Op de twee selfies ligt ze in het zonnetje en draagt ze een felrode bikini. De dochter van Koen en Valerie laat veel bloot zien en doet zo de monden van haar volgers openvallen.

Zij laten namelijk allemaal aan haar weten dat ze er alweer geweldig uitziet. “Jawadde, knap hoor Zita. Echt een babe geworden jij”, “Je ziet er stralend uit”, “Wauw, mooie foto”, “Knappe Zita”, “Knapste”, “Vlam”, “Jij bent zo mooi” en “Amai”, schrijven ze onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws