Aaron Blommaert en 'Familie'-collega doen relatiegeruchten oplaaien: "Gelukkig" showbizz
showbizz

Aaron Blommaert en 'Familie'-collega doen relatiegeruchten oplaaien: "Gelukkig"

Aaron Blommaert en 'Familie'-collega doen relatiegeruchten oplaaien: "Gelukkig"

Er werd de laatste tijd al druk gespeculeerd over het liefdesleven van acteur Aaron Blommaert. Zo werd lange tijd gedacht dat hij een koppel was met Gloria Monserez, maar niets leek minder waar. Heeft hij zijn oog misschien laten vallen op een ‘Familie’-collega?

De vermoedens over Aaron en Gloria als koppeltje zijn nog maar net gaan liggen, of er doen alweer heel wat geruchten over Aaron romances de ronde. Het gaat om een ‘Familie’-actrice deze keer: Charlotte Sieben. Zij speelt Louise in de soap, waarmee Aarons personage Raven toevallig ook een relatie vormt. Zelf geeft Aaron nooit veel prijs over zijn liefdesleven. Charlotte daarentegen reageert wél op de relatiegeruchten.

"Aaron en ik gaan in het echte leven nooit een koppel zijn, dat gaat niet gebeuren", onthult ze in de soapspecial van Dag Allemaal. Aaron is gewoon een van haar allerbeste vrienden. Ze zijn ook samen op reis geweest dit jaar, zonder meer. "Het is grappig dat mensen denken dat we een koppel zijn. Maar ik ben al jaren gelukkig met m’n vriend Joris", aldus Charlotte.

Nochtans was Aaron zelf onlangs ook heel duidelijk over zijn liefdesstatus. "Ik praat daar niet zoveel over om de simpele reden dat ik er niet veel over te vertellen heb", vertelde Aaron in Billie. "Niet dat ik geen open boek ben, maar mijn liefdesleven? Daar valt momenteel niet erg veel in te beleven." Het lijkt er dus op dat hij nog steeds happy single is.

Aaron Blommaert (Raven) en Charlotte Sieben (Louise) in 'Familie', Bron: VTM

Aaron Blommaert en 'Familie'-collega doen relatiegeruchten oplaaien: "Gelukkig"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws