Actrice Ann Van den Broeck (45) heeft borstkanker showbizz
showbizz

Actrice Ann Van den Broeck (45) heeft borstkanker

Actrice Ann Van den Broeck (45) heeft borstkanker

Slecht nieuws uit de showbizzwereld. Actrice Ann Van den Broeck (45) heeft borstkanker. Ze maakte dat zelf bekend op de sociale media.

"Slecht nieuws verspreidt zich snel, dus ik breng jullie graag zelf op de hoogte van de juiste informatie”, aldus Ann Van den Broeck. “Heel recent werd ik gediagnosticeerd met borstkanker. De komende tijd zal ik de nodige professionele behandelingen krijgen met alle vervelende consequenties van dien."

"Ik hoop, geloof en ga er graag van uit dat ik mijn privéleven en mijn professionele activiteiten naar goed vermogen verder zal kunnen zetten de volgende maanden, maar ondertussen ga ik de strijd aan en vecht ik samen met mijn achterban tegen deze onaangekondigde en ongenode motherfucker", klinkt het.

“Ik bereid me voor op een pittig jaar met een positieve mindset, want zoals Nietzsche ooit zei: ‘Was mich nicht umbringt macht mich stärker’”, blijft Van den Broeck positief.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws