Arjen Lubach opnieuw serieus onder vuur: "Ziek in zijn hoofd" showbizz
showbizz

Arjen Lubach opnieuw serieus onder vuur: "Ziek in zijn hoofd"

Arjen Lubach opnieuw serieus onder vuur: "Ziek in zijn hoofd"

De storm tussen Arjen Lubach en Yvonne Coldeweijer is nog maar net gaan liggen, of de presentator krijgt alweer bakken kritiek over zich heen. In zijn show maakte hij namelijk enkele lugubere grappen over de dood van Queen Elizabeth II die bij de kijker niet in de smaak vielen.

In zijn programma 'De Avondshow met Arjen Lubach' kaart Arjen meermaals het overlijden van de Britse koningin aan. En dat op een nogal spottende manier. "We beginnen met verdrietig nieuws. We hebben geen gast vanavond, want aan het begin van de avond hoorden we helaas dat ze is overleden", grapte hij onder andere op de dag van haar overlijden.

Deze week ging hij nog een stapje verder. Hij klaagde dat de dood van de koningin te veel media-aandacht krijgt. "In Groot-Brittannië gaat het al helemaal over niks anders. Het is daar echt hysterisch", klinkt het. Hij liet bovendien zelfs een simulatie zien van de Queen die in haar doodskist ligt. "Een live verslag van binnenuit", ging hij al grappend verder.

De kijkers sparen Arjen niet. "Er is een grens. Smakeloze, respectloze goedkope tv" en "Arjen is ziek in zijn hoofd", lezen we op Twitter. Iemand anders schrijft: "Ik heb Arjen Lubach en z'n programma hoog zitten, maar het kistfilmpje van Queen Elizabeth vond ik toch net een stapje te ver." Ook de Britse zanger James Morrison, die vorige week te gast was in Arjens show, gaf aan dat hij gekwetst was.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws