Bart Cannaerts ondervindt groot probleem bij ouder worden: "Dít houdt mij jong" showbizz
showbizz

Bart Cannaerts ondervindt groot probleem bij ouder worden: "Dít houdt mij jong"

Bart Cannaerts ondervindt groot probleem bij ouder worden: "Dít houdt mij jong"

In 'De Allerslimste Mens ter Wereld' mag Bart Cannaerts zich voorlopig tot topfavoriet kronen. Met acht deelnames is hij al zeker van een plekje in de finaleweken. Maar toch begint hij moeilijkheden te ondervinden.

En die wijt hij aan zijn leeftijd. Hoewel hij enorm goed bezig is, vertelt hij in Humo dat zijn kennis niet meer is wat het geweest is. "Ik ben inmiddels de 40 gepasseerd, dus ik ben niet meer helemaal mee met wat de jeugd bezighoudt", legt hij uit.

Als je jonger bent is dat volgens hem anders. Dan "kom je meer op feestjes, ga je vaker naar de cinema, ken je de populaire muziek." Daarom zouden er nu lacunes durven op te duiken in zijn algemene kennis.

Gelukkig mocht Bart onlangs nog meewerken 'De dag van vandaag'. Zo kon hij nog heel wat dingen opsteken over de actualiteit. "Dan hoorde ik dat Rihanna een kind kreeg met A$AP Rocky en dacht ik: ah ja, nu ken ik A$AP Rocky", geeft hij als voorbeeld. "Ik werk voor dat programma met een heel jonge redactie en dat houdt mij ook jong. Nu klink ik wel héél oud, hè?", bedenkt hij zich.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws