Bart en Céline uit 'Boer zkt Vrouw' hebben groot nieuws, Dina Tersago emotioneel showbizz
showbizz

Bart en Céline uit 'Boer zkt Vrouw' hebben groot nieuws, Dina Tersago emotioneel

Bart en Céline uit 'Boer zkt Vrouw' hebben groot nieuws, Dina Tersago emotioneel

'Boer zkt Vrouw' leverde al verschillende keren de ware liefde op. Bart Beyaert en Céline Dewitte zijn daar het perfecte voorbeeld van. Nu heeft het koppeltje ook groot nieuws.

Twee jaar geleden vond varkensboer Bart de liefde bij Céline. De vlinders waren van meters ver te bespeuren. Zelfs de andere kandidates hadden door dat ze geen schijn van kans maakten en verlieten het programma vrijwillig. Kort daarna trok Céline in bij Bart.

En de liefde tussen hen is groter dan ooit. Afgelopen weekend stapten ze in het huwelijksbootje. En Dina Tersago kon natuurlijk niet ontbreken op hun grote dag. Op Instagram deelt de 'Boer zkt Vrouw'-presentatrice trots een selfie met het kersverse bruidspaar. Ze is dan ook euforisch dat ze op het huwelijk aanwezig mocht zijn

Ook haar volgers zijn blij met dit nieuws. "Dikke proficiat, Bart en Céline", "Prachtig" en "Maak er een mooi leven van samen", lezen we onder de foto.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws